Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egyesületi közlemények

Kedves Dragonteam-esek, sportbarátok, szülők, ismerősök, akik szimpatizálnak velünk! Kérlek Benneteket, hogy amennyiben módotokban áll, támogassátok egyesületünket az adótok 1%-ával!

Köszönettel: Sz. Attila

 

 

Kedves Dragonteam-es sportolók!

Az augustusi felkészítő edzőtábor 24-től 28-ig lesz megtartva a szokásos edzéseink színhelyén, a Gimnáziumban. Kérek mindenkit, akit érdekel, jelezze részvételi szándékát, minél előbb. Jó volna, ha azok is értesítenének, akik nem akarnak jönni, mert akkor tudom, hogy eljutott a hír Hozzájuk is.

Köszönettel, és bízva a minél több jelentkezőben:

Sz. Attila

 

 

Kedves Dragonteam-esek!

A nyári tábor első foglalkozása július 2-a, 9 órakor lesz. Várom a jelentkezőket!

 

Hosszú idő után ismét övvizsgát tartunk! Időpontja: május 8-a, (péntek), 18 óra. Mindenki 17 órára jelenjen meg, bemelegítés, nyújtás, lazítás, kezdés 18 órakor.

 

 Kedves Dragonteam-esek!

2015. febr. 20-án (pénteken) szülői értekezlet lesz 19 órától. Elsődleges téma: nyári edzőtábor(ok). mivel a táborhelyet előre le kell foglalni, sürgetővé vált a jelentkezés. Kérem, minél többen jelenjenek meg, hogy a létszámot le tudjuk adni, és az időpontot is meg tudjuk beszélni.

Köszönettel

Sz. Attila

 

Köszönöm azoknak a sportolóknak a részvételét, akik a Dragonteam -et képviselték  dr. Leyrer Richárd örök nyugalomra helyezésén.

            Szőke Attila

 

Kedves sporttársaim, barátaim!

Dr. Leyrer Richárd temetése jan. 22-én 13 órakor lesz a  Fiumei úti temető ravatalozójában. Kérek mindenkit, aki teheti, tisztelje meg néhai elnökünket a szertartáson való részvételével.

Köszönettel

Szőke Attila

 

Kedves Dragonteam-esek!

Az év utolsó edzése dec. 22. hétfő. Szeretnénk egy különleges "edzést" tartani.: A szülők, családtagok részvételével egy könnyed átmozgató, vetélkedő estét tervezünk. Szeretnénk az év eseményeiből is néhány pillanatot levetíteni. Ha van olyan kép, videó, amely alkalmas erre, kérem, hozzák el, ha jut rá idő, levetítjük.

Az összejövetel célja, hogy értékeljük az éves munkánkat, valamint a szülők is lássák, mi az, amivel gyermekük foglalkozik, lássák, hol tartanak az elmúlt időszak alatt végzett munkájuk eredményeként.

Kérem, egy évben egyszer szánjanak rá néhány órát, hogy együtt töltsék szabadidejüket a csapattal.

Kérem, hozzanak szabadidőruhát, és nem utcai cipőt, mivel a tornateremben leszünk.

Köszönettel: Szőke Attila elnök

 

       Sportolanemzet.hu

 Kedves dragonteam-esek, sportbarátok! 

Már csak pár nap van hátra, hogy az általunk  legeredményesebbnek vélt, vagy legjobb munkát végző edzőt jelöljük az év legjobbjának. A mi sportunkban  Zrínyi Miklós Szövetségi kapitány , mesteredző, és Debreczeni Dezső sokszoros világbajnok esélyes e címek megszerzésére, ha elegendő szavazatot kapnak.  kérek mindenkit, aki egyetért a jelöléssel, a "sportolanemzet.hu " címen regisztráljon, majd szavazzon, mivel igen nagy szükségük van a kiélezett versenyben minden egyes szavazatra.

Nevükben is köszönöm.

Szőke Attila

 

Kedves Dragonteam-esek!

Okt. 24-én az iskola zárva lesz, így nem lesz edzés.

Viszont az őszi szünet alatt a megszokott időpontokban meg lesz tartva.

 

 

Szept.19-én, pénteken 7órakor szülői értekezlet lesz, kérek minden szülőt, vegyenek részt rajta.

Köszönettel

Szőke Attila

 

Örömhír!!!

2014 őszétől az edzések minden edzésnapon (H-Sz-P) 18 órakor kezdődnek, tehát szerdán is a 16 óra helyett 18 órakor kezdünk.

 

 

 

 

 

 Kedves Dragonteam-esek!

Idén is, mint már pár éve, megkértek minket, hogy a nyári napközistáborban lévő gyerekek napjait tegyük kissé színesebbé sportolóink segítségével. Ez egyúttal sportunkat is népszerűsítené, esetleg egyesületünket is.

Ezért kérek mindenkit, akinek ideje engedi, segítse munkánkat. Csütörtökönként délelőtt1-2 órát töltenénk a gyerekekkel a táborban, közös könnyű mozgással, edzéssel, közben tanítgatva kicsiket-nagyokat. A jelentkezéseket kérem személyesen, telefonon, vagy akár itt a fórumon. Kezdés: 10-én, csütörtökön.

Köszönettel

Szőke Attila