Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Edzőtábor 2014

   A 2014-es edzőtáborunk ismét a jól bevált balaton-parti üdülőhelyen folyt le. Sajnos az időjárás  most első ízben nem volt kegyes hozzánk, a kb. 50 m-re lévő Balaton hideg, szeles, viharos volt, hiányoltuk a mindennapos, megszokott pancsolást , és a vízi edzést a tóban. Viszont kárpótolt bennünket a szállodában lévő uszoda, gyermekmedence, szauna, yakuzzi.  A parton megtartott reggeli torna és edzés után a délelőtti edzést a bady-teremmel folytattuk. Érdekessége, hogy egy óra kemény munka után 15-20 percre "bevonultunk" az uszodába lubickolni. Felfrissülés után vissza a terembe, újabb kemény munkára. 

   Ebéd után kötelező csendes pihenő, majd következett a délutáni edzés, majd a jól megérdemelt pihenő, kinek-kinek a kedvenc hobbija feledtette a fáradtságát.

   Kis megingásoktól eltekintve mindenki becsülettel végigharcolta a tábort. Külön dícséretet érdemelnek a legkisebbek, akik a nagyokkal együtt mindent végigcsináltak. De a szülők is megérdemlik az elismerést, akik példát mutattak a fiataloknak kitartásból, munkabírásból.

   Külön örömömre szolgál, hogy több család is részt vett  a tábor munkájában, és azt gondolom, Nekik is örömükre szolgált, hogy megtapasztalhatták, hogy a közös nyaralás, sportolás is lehet kellemes, örömteli, egészséges, még ha olykor izzadságos, fáradságos is. 

   Remélem, lesz folytatás!

  Szőke Attila

     elnök